Úvod » PLP liga 2021

Náborová akce - zápas PLP s PCP Lipník

publikováno 26.08.2021

     Ve čtvrtek 2. 9. 2021 od 16,00 hod. začíná náborový den, jehož součástí se stane i odvetný zápas s PCP Lipník. Soupeři vědí, že ten zápas bude určitou atrakcí pro nábor, a souhlasí s tím, za což jim děkuji.
     K předchozímu zápasu v Lipníku. Hráli jste skvěle s výborným soupeřem. Výsledek 4:0 je sice fajn, ale také překvapující, protože soupeř hrál výborně. Tomu odpovídají i výsledky pevního kola, kdy obě dvojky skončily těsně 13:12 pro nás. To vypovídá o vyrovnanosti zápasů. V tomto kole to vypadalo dlouho, že se nám nepodaří bodovat, zvláště, když Zuzka s Radkem prohrávali vysoko 1:10, což zázračně přetavili ve své vítězství. Na druhé dvojce to bylo jako na houpačce. No, jste borci. Jen si říkám, že je škoda, že nemohou bodovat vítězně oba týmy, protože by si to zasloužili i soupeři.
     Druhé kolo - jasnější vítězství u t rojek, které vedl velmi dobře Zdeněk. Potvrzuje se, že když se chce, tak tahle trojka má svoji budoucnost. Měli bychom tak již skutečně alternativně druhou trojku, což je super. A můj zápas? Ten nemohu hodnotit jinak než, že soupeř hrál velmi dobře, a já měl snad více štěstí. 
     Hrálo se nám dobře a to proto, že jsme hráli uvolněně, že soupeř byl fajn.... skvělá atmosféra..... Doufám, že ji dokážeme vytvořit i my příští týden.
     K náboru. Je nutné se ho účastnit v co největším možném počtu. Samozřejmě, že je možné, že to někomu nevýjde, ale vy ostatní snažte se. Pak vás žádám, aby každý přistupoval k náboru zodpovědně a neodrazoval případné zájemce svými vrtochy. A poznámka - ty lidé nejsou členy pétanque rodiny, a tak se jim netyká!!! Na tom se domluvíme až později, pokud budou členy a budou s tím zároveň souhlasit. Jinak by se jednalo o nezdvořilost. 
     Jak postupovat při akci. Pokud se vás někdo na něco zeptá, klidně odpovídejte jak nejlépe umíte. Tím se nic nekazí. Ovšem, odpusťe si sáhodlouhé vyprávění o pravidlech. Stačí jen to základní. To, co pro amatérskou hru potřebují. Není nutné jim popisovat oblečení a kdoví co vše, a rozhodně vynechte pasáže o tom jak jsou některé hrací plochy špatně udělané apod. Buďte samostatní a ničeho se nebojte. Jsem s vámi.
     Pro veřejnost tam budou k dispozici nehomologované koule. Nedávějte jim zbytečně soutěžní. A rozhodně ty nehomologované nehaňte. Hleďte bezpečnosti, aby vám nikdo nevběhl do hřiště.
     Dojděte včas, pomáhejte jak s dá. Nestujte stranou dění. Nenuťte nikoho k členství. To by nebylo dobré a ani v souladu s našimi předpisy. Členství u nás je výsostně dobrovolnou záležitostí. Pokud můžete, tak pořiďte pár snímků a s nimi se s námi o ně podělte. Není nad to, když máme co dát do naší fotogalerie.
     Na hale bude judo, florbal a sebeobrana. Já se budu pohybovat všude, protože za vše nesu plnou zodpovědnost. Nedivte se když budu chvíli v kimonu a chvíli v drezu pétanque. Jsem prostě původem judista a tak se nemohu ani judu vyhýbat. Mám tam spoustu dětí...... Samozřejmě těch svěřených :-).
Těm co mi pomohou, tak předem děkuji. 
Josef Musil

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Spolkový přebor 2021
     Čeká nás spolkový přebor 2021 nebo ho nedáme? Kdo by se mohl divit, kdybychom ho letos vynechali. Už proto, že tento rok je více jak ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Jaké máš ambice v PLP

  vyhrát soutěž
0 (0,0%)

  hrát dobře
1 (100,0%)

  naučit se prohrávat
0 (0,0%)

  být střelcem
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz